Loading

Titulek tohoto příspěvku určitě není moc originální, stejný zvolil už před hnedle sto lety Jaroslav Zaorálek pro český překlad románu Romaina Rollanda „Colas Breugnon“. Že je zcela na sto procent pravdivý, jsem si ověřil v neděli.

Ztratit klíček od auta je vždycky blbé, ztratit klíček od auta zaparkovaného 30 kilometrů od domova na kraji lesa, kam se jeden vydá na houby, je ještě daleko blbější… A právě to se mi povedlo! V neděli jsme se vydali na rodinný výlet do Abertam s cílem provětrat na horském povětří plíce a natrhat pár houbiček. První se zadařilo, druhé ne, což nebylo zas takové překvapení, uvážíme-li, že jsme do lesa vešli asi hodinu před polednem. Byli jsme v tom lese něco kolem půl druhé hodiny, že mi ten klíček chybí jsem zjistil, až když jsme z toho lesa vyšli a blížili se k autu. Nejčernější představy naštěstí zozptýlil vzkaz, který jsem našel za stěračem:

Ani nevím, komu mám poděkovat, a tak děkuju všem dobrým lidem, co jich po horách chodí a bicykluje. Díky vám všem, dobří lidé!!!

Sdílejte tuto stránku: